Renovatie

Duurzaam verbeteren van bestaand vastgoed

Renoveren doe je voor de lange termijn. Het zijn dan ook vaak grote projecten, die invloed hebben op de levenssfeer van bewoners en omwonenden. Bij Roza Bouw staan mensen altijd op één. Daarom kijken wij naar de belangen van alle betrokkenen, en passen we ons plan aan naar een praktische maatwerkoplossing.

Eveliene de Vries

Rentmeester

"Toen ons huis gerenoveerd werd, hielp de woningconsulent van Roza ons met praktische adviezen en heldere uitleg."

Roza is al sinds 1937 een vertrouwde naam. We renoveren woningen, complexen en kantoorgebouwen voor een diverse klantgroep, waaronder VVE’s en woningbouwcorporaties. Dat doen we op een open en transparante wijze, met een duidelijk doel voor ogen: een duurzaam eindresultaat.

Renoveren gaat altijd gepaard met overlast voor bewoners en omgeving. Vanuit onze ruime ervaring met renovatietrajecten weten we dat openheid en duidelijke communicatie helpt bij het verzachten van de impact. Onze eigen bewonersconsulenten zorgen daarom altijd voor heldere afstemming met betrokken partijen. Dat zorgt voor tevreden bewoners en een soepel proces. Omdat we zorgen vooraf wegnemen en continu in contact blijven, behalen we hoge participaties en kunnen we snel aan de slag.

8,3

Bewonersscore 2021

58

Projecten in 2021

59

Enthousiaste vaklieden 2021

Contact

Welke oplossing mogen we voor u realiseren?
Dirk-Jan Lodder

Account/- en projectmanager

Heeft u een project waarbij u de hulp van een planontwikkelaar kan gebruiken? Laten we eens samen om tafel gaan, om uw wensen te bespreken.