Transformatie lorem ipsum

Een van onze diensten

Op basis van uw complexvisie denken wij mee, bepalen wij maatregelen en maken wij een onderhoudsscenario. Wij adviseren over energetische prestaties, doen vooronderzoek voor asbestrapportages en onderzoeken en adviseren inzake (beschermd) flora- en faunabeheer. Ook helpen wij u aan de benodigde 70% bewonersparticipatie bij grotere projecten.

Eveliene de Vries

Rentmeester

"We geloven dat bij ieder project de belangen van alle betrokkenen voorop moeten staan."

We geloven dat bij ieder project de belangen van alle betrokkenen voorop moeten staan. Zo kiezen we voor transparante communicatie en gaan we begripvol om met bewoners en omwonenden. Onze medewerkers zijn dan ook niet alleen sociaal vaardig, maar zien het contact met deze mensen als een waardevol onderdeel van hun werk.

Uiteraard staat ook het klantbelang bij ieder traject centraal. Dat helpt ons om op het hoogste niveau mee te kunnen denken. Met onze inventiviteit en flexibiliteit komen we met verrassende, duurzame en praktische adviezen. Want op lange termijn het gewenste resultaat behalen is waar het uiteindelijk om draait. Deze betrokken blik en focus op continuïteit legt iedere keer weer de basis voor productieve, langdurige relaties. Met onze klanten, partners én met onze medewerkers. Zo is Roza. Samen voor duurzaam resultaat.

8,3

Bewonersscore 2021

58

Projecten in 2021

59

Enthousiaste vaklieden 2021

Contact

Welke oplossing mogen we voor u realiseren?
Dirk-Jan Lodder

Account/- en projectmanager

Heeft u een project waarbij u de hulp van een planontwikkelaar kan gebruiken? Laten we eens samen om tafel gaan, om uw wensen te bespreken.